UNDERCONTROL- CSAPATOT ÉPÍTÜNK

Küldetésünk

„Dolgozz, hiszen dolgozni kell, de ne engedd, hogy az életed csak munkából álljon! Legyen az életed játék, legyen az az életed középpontja…a munka pedig eszköz ehhez a játékhoz. Dolgozz egy irodában, dolgozz egy gyárban vagy egy boltban, de csakis azért, hogy legyen időd és lehetőséged játszani! Ne engedd, hogy az életed a munka rutinjává alacsonyodjon le – az élet célja egyedül a játék.

A játék azt jelenti, hogy valamit önmagáért teszel.” Osho

A minap múlt 15 éve, hogy nem csupán minden napunk játékkal telik, de minden pillanatunk új kihívás, élmény, öröm, boldogság. Küldetésünk, hogy átnyújtsunk egy szeletet Mindenkinek ebből. Célunk, hogy programjainkon, rendezvényeinken vendégeink átérezzék, a komoly sikerek útja igen is játékkal van kikövezve, az egyik leghatékonyabb és legbiztosabb módszer. A játék mögött csapatunk komoly, felelősséggel teli, szakértő munkája rejlik. Az elmúlt évtized bizonyítéka a számtalan sikeres, boldog, jókedvű és elégedett vendég.

 A cél meghatározása Önökre vár, az utat mi biztosítjuk! Élje át élete egyik legnagyobb élményét velünk!

Szolgáltatásaink

Az élet egy nagy kaland. Minden apró és gigantikus élmény a saját és a közösség személyiségfejlődésében jelentős szereppel bír.  A program akkor válik igazi kalanddá, amikor önmegvalósításunk közben odafigyelünk egymásra.  Az élmény akkor lesz emlékezetes, ha komfortzónánkból tudatosan kilépve különlegeset, egyedit alkotunk. A csapatépítés akkor éri el hatását, amikor egy csoportból igazi összehangolt csapat lesz! Vágjunk bele!

EGYÉNI ÉS CSOPORTFEJLŐDÉS

EGYÉNI ÉS CSOPORTFEJLŐDÉS – HATÉKONYSÁGNÖVELÉS, IMPLUZUSOK, KERETEK ÉS MÓDSZEREK

Egyéni – szervezet és menedzsmentfejlesztés

A kihívások életünk mozgatórugói, inspirálnak az úton, juttatnak győzelemre bennünket, megadják az értelmet a mindennapjainknak, az életünknek.

Személyiségfejlesztés, tudás-, készség- és kompetenciafejlesztés, változásmenedzsment,  coaching széles palettájából találjuk meg a legmegfelelőbbet!

Törekszünk arra, hogy tréningjeink, programjaink különleges kihívásokkal teli felejthetetlen élmények legyenek, minden esetben csapatra szabva!

CSAPATÉPÍTŐ KIHÍVÁSOK

CSAPATÉPÍTŐ KIHÍVÁSOK – KALANDPROGRAMOK

Az élet egy igazi nagy kaland! Programjaink nem csupán játékok, maradandó élmények, melyek újra és újra előidézik az örömöt, a boldogságot, melyet a nagy kaland részeseiként átéltünk. 

Legyen cél a valódi élmény!

Rendezvényszervezés

A sikeres rendezvényhet sok-sok minden tökéletes összhangjára van szükség. Fontos a megfelelő helyszín, a cél, a koncepció, a kiváló szolgáltatók, a megtervezett időbeosztás… és még sorolhatnánk. Talán a legfontosabb a megbízható szervező kiválasztása.
Rendezvényeinken teljes körű szolgálatatásainkkal, szakértelemmel, lelkesedéssel és tudással teli csapatunkkal, valamint megbízható partnereinkkel garanciát vállalunk a sikerre!

VÁROSI BARANGOLÁSOK

VÁROSI BARANGOLÁSOK – GOURMET KALANDOK 

A kultúra és a gasztronómia igazán nem hétköznapi művészetét éli át az, aki vállalja eme különleges viszony kockázatát… Leírhatatlan kalandok várnak a bátrakra! Rejtélyes kis utcák, múltidéző épületegyüttesek, ódon falak, varázslatos és mesés programok. A  történelmileg hihetetlen gazdag magyar városaink kiváló helyet kínálnak felfedező kedvű partnereinknek!

INTERAKTÍV JÁTÉKOK

INTERAKTÍV KRIMIK – HIGH-TECH TÚRÁK

Kreativitás, kihívás, csapatmunka, összahangoltság, érdekek, gyilkosság,  nyomozás, ötletelés, a közös munka varázsa. 

Igazi filmbéli szerep! A modern kor technikáját használjuk a élmények egy magasabb szintű átélésére, az emelkedett adrenalin szint elérését kiváltó technikai csodák okozta élményérzet bombaként robban! 

Családi napok

Az igazán izgalmas program alapigényei: napfény, jókedv, nyár és boldog, vidám társaság.

A szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz és játékhoz szükséges eszközöket, a professzionális háttérmunkát mi biztosítjuk.

A finomabbnál finomabb ételekről és italokról kiváló chefek gondoskodnak. Míg a vendégek dolga csupa móka és kacagás!

A boldog és elégedett mosolyokért megéri!

Gyermekzsúrok

Programjaink, zsúrjaink, szülinapi partijaink főszereplői a gyermekek. Kiemelt célunk, hogy boldoggá tegyük őket.

A téma mindig az apróságoknak kedvez: mesehősok, királylányok vagy igazi várlovagok bőrébe bújva – még ha csak néhány órára is-, de átélhetik a csodát. Speciális és különleges játékainkkal, szakképzett munkatársakkal és szerető barátokkal összeállított gyermekzsúrjaink felejtethetelen emlékekké alakulnak!

Bízza ránk az élményt!

Az álomesküvő

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja. Természetes, hogy arra vágyunk, minden tökéletes és a legszebb legyen.

Nagy örömmel és kiváló szakértelemmel állunk rendelkezésre, hogy a nagy esemény minden pillanatát gondtalanná és csodálatossá varázsoljuk.

Legyen velünk igazi élmény és öröm az esküvői forgatag!

BUBIFOCI

Buborékfoci
Hiheteletlen közös élmény barátokkal, munkatársakkal, felejthetetlen csapatépítő program!

A játékosok egy felfújható “buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon a térdtől lefelé. A szabályok ugyanazok, mint a fociban, annyi különbséggel, hogy nincsenek büntető lapok, a les foglama ismeretlen és szabálytalankodni ér!
Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT, SPECIÁLISAN ÖNÖKRE SZABVA!

Kapcsolat

UNDERCONTROL – CSAPATOT ÉPÍTÜNK!

Kapcsolat, amennyiben saját levelezőprogramjából kíván üzenetet küldeni:

 INFOkukacUNDERCONTROLpontHU

_

Katona-Havassy Viktória

Ügyvezető, tréner, business coach

Tel.: +36 70 384 2637

mail: VIKIkukacUNDERCONTROLpontHU

 

 

Cégadatok: WIKKO-SYS  KFT.

Számlázási cím: 2600 VÁC, Cserhát utca 7/D 4/2

Adószám: 24686987-2-13

Postázási cím: 3300 EGER, Rózsa Károly utca 9.

 

Ajánlatkérés

Örömmel ajánljuk a legkedvesebb partnereinket

 
© Szerzői jog - Undercontrol | Csapatépítés Egerben, kreatív csapatépítés, családi napok, extrém programok, különleges élmények, rendezvényszervezés, esküvőszervezés, szakmai tréning, business coaching