PROGRAMJAINK

-

Az élet egy nagy kaland. Minden apró és gigantikus élmény a saját és a közösség személyiségfejlődésében jelentős szereppel bír.

Az impressziókat csapatépítő és kalandprogramok, high-tech túrák, városi barangolások, interaktív krimik,

öko-és karitatív játékok és gourmet kalandok átélésével tapasztalják meg vendégeink.

A csodálatos természet adta környezet avagy a régmúlt ódon falai között, megbúvó kis utcácskákban zajlanak tematikus programjaink.

A program akkor válik igazi kalanddá, amikor önmegvalósításunk közben odafigyelünk egymásra.

Az élmény akkor lesz emlékezetes, ha komfortzónánkból tudatosan kilépve különlegeset, egyedit alkotunk.

A csapatépítés akkor éri el hatását, amikor egy csoportból igazi összehangolt csapat lesz! Vágjunk bele!

 • CSAPATÉPÍTŐ KIHÍVÁSOK

  A kihívások életünk mozgatórugói, azok tesznek igazán győztessé, megadják az értelmet a mindennapjainknak, az életünknek. Csapatépítéseink során törekszünk arra, hogy tréningjeink, játékaink különleges kihívásokkal teli felejthetelen élmények legyenek! Csapatra fel! Vágjunk bele!

 • KALANDPROGRAMOK

  Az élet egy igazi nagy kaland! Programjaink nem csupán játékok, maradandó élmények, melyek újra és újra előidézik az örömöt, a boldogságot, melyet a nagy kaland részeseiként átéltünk. Legyen cél a valódi élmény!

 • EXTRÉM ÉLMÉNYPROGRAMOK

  A modern kor technikáját használjuk az élmények egy magasabb szintű átélésére, az emelkedett adrenalin szint elérését kiváltó technikai csodák okozta élményérzet bombaként robban!

 • GOURMET KALANDOK

  A kultúra és az étel igazán nem hétköznapi művészetét éli át az, aki vállalja eme különleges viszony kockázatát… Leírhatatlan kaland a borok vidékén!